Replica Hublot Orologi

2017年9月25日星期一

ERIKSON URHANDEL

Idag har jag varit på klockäventyr i Sundbyberg. Erikson Urhandel tillsammans med representant från Tissot bjöd i veckan in medlemmar från forumet klocksnack.se till afterwork denna torsdagskväll. Modeller från Tissot visades upp men också lite annat skoj från butiken.
Den klocka jag klämde mest på var tyvärr inte en Tissot utan en Tag Heuer Connected. För er som inte vet vad det är för klocka så är det ungefär en lyxvariant av Apple Watch, alltså en smartklocka. Klockan var helt klart häftig. Storleken på 46mm kändes förvånansvärt bra på handleden, dock hade jag önskat ett mjukare gummiband än det som kommer med klockan. 
Funktionerna som den stöder är egentligen vad man kan förvänta sig av en smartklocka. Den visar vädret, dina e-mail, påminnelser och mycket mer. Den funktionen jag gillade mest är nog den enklaste, byte av urtavla samt dess funktion. Flera val kan göras, du kan använda en vanlig tid+datum tavla, tid+datum med GMT-funktion och även kronograf. Dessutom kan du byta färg på tavlan.
Är den prisvärd då? Nja. Den kostar 14 995 SEK. Visst, du får flera klockor i en plus en massa funktioner, men Apple Watch ger dig precis samma sak och börjar på 2 995 SEK. Stor eloge dock till Tag Heuer som vågar ge sig in i teknikbranschen. Ser vi i framtiden andra anrika klocktillverkare göra samma sak?
visualizzare più orologi replica e Rolex Sky Dweller orologi

没有评论:

发表评论